Nekaj besed o naši trgovini

Naša čebelarska trgovina je nastala iz potrebe po kvalitetni in hkrati poceni opremi, ki bi zadostovala potrebam čebelarjev profesionalcev in bila hkrati dostopna amaterjem in ljubiteljem čebelarjenja. Nahajamo se v osrčju Prlekije, vendar želimo biti na razpolago čebelarjem po celi Sloveniji. Z našimi izjemnimi izdelki želimo omogočiti inovativno čebelarjenje. Naš cilj je olajšati vaše delo v čebelnjaku, da ne bi bilo tako zamudno in težko. Želimo prispevati k zdravju tako čebel kot čebelarja. Vse izdelke preizkušamo v lastnem čebelnjaku, zato se lahko zanesete na naše svetovanje.
Pri nas najdete orodja, ki jih ni nikjer drugod v Sloveniji.
Velika izbira omel, nožev, cedil bo zadovoljila tudi najbolj zahtevnega čebelarja. Ponujamo tudi lesene škatle za umetne roje ali za rotacijsko čebelarjenje. Na razpolago je tudi ekološki čebelji vosek in satne osnove. Vabimo na pregled naše peste ponudbe v spletni trgovini.

 

Specializiramo se v sistemu NAKLADNIH PANJEV LR Langstroth in DB Dadant. Poleg tega, ponujamo tudi čebelarsko opremo za vse vrste panjev.

 

Cene ne vsebujejo DDV na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV.

Košarica

 x 

Košarica je prazna
X

AVTORSKE PRAVICE

ne kopiraj